Geslaagde Tjidengkamp Reünie 12 mei 2019

Op dag 12 mei vond in de grote zaal van de Kumpulan van Bronbeek, de 11de Tjidengkamp Reünie plaats. Het was die dag Moederdag en daarmee werd terloops aan alle moeders, grootmoeders en overgrootmoeders gedacht. Velen van de aanwezigen, nu tussen de 77 en 94 jaar oud, gingen toen met hun moeder het Tjidengkamp in.

Er waren 215 deelnemers waaronder 120 oud-Tjidengers en 95 kinderen en kleinkinderen; de tweede en derde generatie. Daaronder veel mensen die voor het eerst de reünie bezochten.

Het was een geslaagde bijeenkomst, niet alleen door het aantal deelnemers. Wij ontvingen veel mondelinge en schriftelijke reacties. Daaruit een willekeurige greep:

Wieteke van Dort: “Wat was het een mooie en warme bijeenkomst op 12 mei. Bedankt”
Boudewijn van Oort: “Ik was diep onder de indruk van de uitstekende organisatie. Het was voor mij een waardevolle evenement.”
Rob Haarbosch: “Allereerst wil ik graag mijn grote dank betuigen aan het “Tjideng-Bestuur” voor weer een voortreffelijke reünie. Zowel qua inhoud van de voordrachten, als de sfeer in de zaal en de interactie met de zaal door de prima gespreksleiding van zowel de heer van Bodegom alsook mevrouw Van Homeijer. Het was weer een waardevolle bijeenkomst.”
Willem Plink: “Geweldige bijeenkomst vandaag. emotioneel door veel herkenbare uitspraken en lezingen, Hartelijk dank aan de organisatie!”
Jan Tom Schneider: “Dank voor het inhoudsvolle programma en tot ziens”
Roel van den Broek: “Ik heb veel nieuws gehoord en bevestiging gekregen van ervaringen die ik zelf ook heb opgedaan. Die kwamen er voornamelijk uit bij de gesprekken door Joost van Bodegom en Thera van Homeyer met de zaal. Daarnaast waren de verschillende presentaties ook meer dan de moeite waard en gaven weer nieuwe inzichten en ideeën.”
Rijkwessel de Valk: “We willen het bestuur nogmaals bedanken voor de fantastische dag. Mijn moeder heeft ook erg genoten. Zeer goede sfeer en interessante sprekers die diverse aspecten belichtten en toch goed op elkaar aansloten.”
Mw. E.J. Holleman – Rhemrev en Dhr. P.J. van der Rassel: Nogmaals u en uw medebestuursleden en andere medewerkers hartelijk bedankt voor de aangename en nuttige dag”

Binnenkort zullen wij op deze plek de TEKSTEN de voordrachten, de DIA’S bij de voordrachten, de VIDEO en de FOTO’S publiceren. Iedereen op onze mailinglijst krijgt daar over een bericht.

Het Bestuur

1 Reactie

  1. Jammer, dat ik het nu pas hoor. Ben bezig met een boek en heb in november 2018 de plek bezocht, waar mijn moeder met broer en zus verbleef. Met dank aan Jonathan Verwey voor de kaarten en informatie. Mijn broer en zus zijn nog in leven, zelf ben ik na de oorlog geboren.
    Was graag op de hoogte geweest.. kijk uit naar de lezingen.
    Ik hoorde het van Boudewijn in de mail pas vandaag.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*