Informatie

Op deze pagina worden een aantal onderwerpen behandeld. O.a. hoe de inhoud van de website tot stand komt, de bronnen, hoe berichten geplaatst of gewijzigd worden, over foto’s, video’s, bijlagen en het reageren op berichten.

Ons streven is om de inhoud van de website zo actueel en correct mogelijk uit te voeren.

Bronnen
De inhoud dat op de website tjidengkamp.nl komt voornamelijk voort uit materiaal dat ingezonden is door oude bewoners van het Tjidengkamp en een aantal websites die aan onze thema (Tjideng, Indonesië, Herinnering, Tweede Wereld Oorlog) gebonden zijn.

Actualiseren en wijzigen
Indien u een bericht wilt toevoegen of wijzigen dan kunt u contact op nemen met de website beheerder Floris Wels. U kunt Floris Wels benaderen via e-mail.

Foto’s, video’s en bijlagen
De website is visueel opgebouwd, zoals een krant. Het zou fijn zijn dat als u een bericht instuurt, u hier ook beeldmateriaal voor kan verzamelen en meesturen. In sommige gevallen zullen wij de afbeeldingen bewerken om ze te optimaliseren voor de website.

Reacties plaatsen
U kunt onder elk bericht, bijvoorbeeld nieuwsberichten een reactie plaatsen. Uw reactie wordt eerst door de beheerder van de website gecontroleerd en als deze is goedgekeurd, wordt uw reactie gepubliceerd.