Ik zoek Brammetje Zwart.

oproep

Herinnering aan Tjideng.

Als jongetje van 5 zaten we in Tjideng ,woonden jl.tjitarum 7(en later op nr.10) In de straat achter ons jl.tjimalaya woonde Brammetje Zwart.

Hij had een doos met dinkeytoys, waar we mee speelden.

Paar jaar later(denk 1947) zat ik in Haarlem bij de padvinderij groep Willem 3, als ik me goed herinner. Op een zaterdag komt daar een jongen om te kijken of hij het leuk vindt. Je raadt het al : Brammetje Zwart!. Ik herinner hem aan onze speel-uren met de dinkytoys.

Ga straks mee naar mijn huis in Haarlem-noord. Zo gezegd zo gedaan en OH wonder,daar zijn ze nog :de Dinkytoys!!

Ik heb wel een paar keer op kumpulans (Kennemerland)gevraagd naar Bram. Zonder resultaat. Weet iemand iets over hem? Is hij er nog?

Laat mij svp weten? Bij voorbaat dank. Roland de Groot@telfort.nlWaar is Brammetje Zwart