Lezing Lieke van Duin en Truus Huizenga

lezing-lieke-van-duin-en-truus-huizenga

Truus Huizenga (links) Lieke van Duin (rechts)
Mw.Lieke van Duin en mevrouw Truus Huizenga-Kuilman. zijn de schrijfsters van het boek ‘Dromen van Vrijheid’. Het verhaal is gebaseerd op het leven van Truus, die o.a. in Tjidengkamp geïnterneerd is geweest.


Video fragment van de lezing van Truus Huizenga en Lieke van Duin tijdens de Tjideng Reunie op 16 april 2016

1 Reactie

  1. Hallo Truus, we hebben samen op de HBS gezeten in Bogor. Misschien herinner je je mij nog. Ik zat samen met mijn zus Els bij jou in de klas. Augustus 1950 zijn wij terug gegaan naar Holland. Jouw vriendin was Ans Evers geloof ik.
    Heb je nog contact met haar? De jaren in Bogor zijn, hoewel vaak onveilig, toch mooie jaren geweest.
    Ik hoop dat het met jou goed gaat.
    Tiek Spronck-Janssen

Reacties zijn gesloten.