Wie kent de familie Vandehoek

oproep

Onlangs was ik naar de Tjideng reünie, hetgeen erg veel indruk op mij heeft gemaakt. Ik ben erachter gekomen dat mijn grootmoeder Elly Vandehoek – Hooykaas, met haar dochter en mijn moeder Inge Vandehoek (1936) en zoon Rob Vandehoek in de Moessonlaan woonden, vlak bij de toegangspoort en het gedek in dit kamp. Ze kwamen vrij laat, vanuit het kamp Tjihapit (Bandoeng) in augustus 1945 en zij vertrokken in maart 1946 met de Tegelberg naar Nederland. Is er misschien iemand die hen nog kan herinneren?

Mijke van Otterloo, Amsterdam (Emailadres bij redactie bekend)

1 Reactie

  1. Hierboven staat een oproep wie Elly Vandehoek heeft gekend. Mijn moeder was een goede vriendin van haar. Ik heb als baby met haar in het Tjideng kamp gezeten.Ik heb haar na de oorlog nog vaak ontmoet.Je kunt mij mailen.Henny.

Reacties zijn gesloten.