Boudewijn van Oort

boek tjideng reunion

boudewijn van oortEen foto van mij ( Boudewijn van Oort) genomen in Tjideng vlak na de oorlog . Ik sta links. Wie het jonge jochie is die naast mijn staat en mijn zevende verjaardags cadeau ( ontvangen op 25 Augustus) op zijn hoofd heeft, weet ik niet.

Het zou wel leuk zijn deze jonge makker te ontmoetten.

Op onderstaande link kunt u informatie vinden van een boek dat ik over het Tjidengkamp heb geschreven.

http://www.boudewynvanoort.com/

1 Reactie

  1. Beste Boudewijn,
    mijn moeder heeft samen met haar zus en moeder in kamp Tjideng gezeten (meisjesnaam Tine Broekhuijs) en mijn schoonvader is gestorven in kamp 7 Ambawara op 13-06-1945 (dat kwam mijn moeder natuurlijk pas na de bevrijding te horen)
    Mijn naam is Jaap Boas (ben de 3e zoon van Tine) en ik ben op zoek naar info over dat kamp 7 Ambawara en natuurlijk ook over Tjideng. is het mogelijk om met jou/u daar wat vragen over te stellen? Groet Jaap Boas

Reacties zijn gesloten.