Wie herkent dit jongetje op de foto?

Anneke Schults

Met aandacht heb ik de verschillende artikelen over het Tjidengkamp gelezen. Ikzelf zat er als kind in met mijn moeder. Ik had er een vriendje waarmee ik altijd in het kamp speelde. Ik zoek het jongetje op deze foto. Ik ben het meisje en de vrouw is mijn moeder. Het jongetje is niet mijn broertje. Nu er een Tjideng reunie is doe ik een poging om hem te vinden. Misschien kunt u mij helpen. Kan het Boudewijn van Oort zijn? De schrijver van het boek Tjideng Reunion. Hij lijkt er wel op. De foto is net na de oorlog genomen en is onlangs gebruikt voor een artikel in onze krant.

De foto kunt u hier downloaden (.PDF)

1 Reactie

  1. Ik Henk Spoor zat met mijn moeder en zusje in het Tjidengkamp. Mijn moeder was Aennie Spoor Weber.
    Ik herinner mij in die tijd de naam van Oelie en Bram de Visser…hun moeder heette Klaartje.
    Wie herinnert zich mijn moeder. Ik zou het heel bijzonder vinden als een van de de Vissers zou reageren.
    De derde vrouw in ons huis was Irmie Douqué. Zij zat daar met haar zoon Willem en dochter Aennelies.

    Verder zou ik mij graag aan willen melden voor de Tjidengnieuwsbrief..

Reacties zijn gesloten.