Wie heeft mijn oma mee gemaakt in het kamp?

oproep

Ik zou graag in contact willen komen met mensen die mijn oma hebben mee gemaakt in het kamp. Zij woonde daar met haar twee dochters en zoon.
Haar naam is Louise (Wies) Adriana van Diedenhoven-Mees. Haar dochters waren Mannie en Willy en haar zoon (mijn vader) heet Dick. Hij was 10 jaar jonger dan zijn zussen.
Zij had een beenprothese. Wat ik van haar weet is dat zij door haar rust en eerlijkheid vaak werd aangezocht om eten en provisie te delen. Ook schijnt ze veel schermutselingen tussen kampbewoners te hebben opgelost, door haar heldere inzicht en grote geestelijke draagkracht.

Vriendelijke groet,
Marije Laarhoven-van Diedenhoven

4 Reacties

  1. Beste Marije, mijn naam is Ruud Heus en ik heb Dick van Diedenhoven en zijn moeder goed gekend in de vijftiger jaren in Amsterdam. Dick en ik speelden in hetzelfde orkest. Begin zestiger jaren ben ik in het buitenland gaan wonen en zijn we het contact verloren. Nu woon ik weer in Amsterdam. Uit het kamp in Indonesie weet ik niet veel behalve wat Dick mij vertelde en dat was niet veel. Vriendelijke groet, Ruud Heus

  2. Beste Ruud, ik ontdek uw reactie nu pas. Excuses hiervoor! Wat bijzonder dat u mijn vader en oma heeft gekend. Ik zou het heel prettig vinden om nader contact met u te mogen hebben. Staat u hier open voor? Vriendelijke groet, Marije

  3. En ik zie dit nu pas! Ja, het is misschien wel aardig en vast en zeker nuttig om over die oude tijden te praten. Hierbij mijn emai adres. Vriendelijke groet, Ruud Heus

Reacties zijn gesloten.