Trivelli.

foto' s Trivelli

Foto’s van Tjideng met daarop 3 albums die de moeite waard zijn voor Tjideng mensen, nieuwe foto’s van de Laan Trivelli, Laan de Bruinkops en Ampasit C en D. Plus een vondst op mijn geboorte plek Laan Trivelli 123.

Bekijk hier de facebook pagina voor meer foto’s.

2 Reacties

  1. Mijn moeder Greet Holt-Kerstholt heeft gedurende de oorlog in Tjideng geinterneerd gezeten samen met haar twee oudste dochters (mijn oudste zussen).
    Is er nog iemand die haar heeft gekend en mij over haar kan vertellen tijdens die periode.
    Ik weet er weinig van omdat er niet over gesproken werd, een van de weinige dingen die ik weet is dat zij omdat zij kon autorijden regelmatig onder begeleiding met een vrachtwagen het kamp uit moest om eten en of materialen te halen. ook heeft zij met een auto overledenen naar buiten het kamp vervoerd.
    Wie kan en wil mij verder helpen.

  2. Bij de komende Tjidengkamp Reünie op 12 mei (www.tjidengkamp.nl/aanmelden) zijn 115 oud Tjidengers aanwezig en zo’n 80 van hun kinderen en kleinkinderen. Aan het eind van de oorlog waren deze Tjidengers overigens zelf nog kind. Bij deze bijeenkomst worden herinneringen uitgewisseld. Uw moeder heeft belangrijk werk gedaan dat opgevallen moet zijn. Het wordt een mooie (Moederdag). Schrijf u in, het kan nog tot 1 mei.

Reacties zijn gesloten.